onsdag 1 oktober 2014

NaNoWriMo!


Bara en månad kvar till NaNoWriMo (National Novel Writing Month) då jag, tillsammans med en drös andra ämnar ge mig på projekt roman. Jag älskar att skriva och skriver ganska mycket, men jag har aldrig lyckats producera en berättelse på 50. 000+ ord så det ska bli superspännande.
Jag gjorde ett tafatt försök att göra NaNoWriMo förra året men livet kom i vägen. Denna gång ska jag verkligen satsa.
Jag har bara vissa svävande planer på vad jag ska skriva. Det blir inget vidare seriöst utan en humoristisk fantasy idé som jag tänker att jag kan leka runt lite med. Det är inte särskilt viktigt för mig att det jag skriver under november ska bli jättebra. Det viktiga är nämligen att visa för mig själv att jag kan skriva berättelser längre än några sidor.
Om det är någon annan som tänkt ge sig på NaNoWriMo i år så får ni gärna lägga till mig som "writing buddy" på sidan. Jag kallar mig Eoinda på forumet. Jag tänker också försöka lägga ut regelbundna inlägg om min utmaning under november så titta gärna in här på bloggen och ge mig uppmuntran. :)
Önska mig lycka till!

1 kommentar:

  1. Planera tiden väl, förbered dig, se till att få vara ifred, kom på ett skapligt synopsis i god tid och kööööör så det ryker. Se det som ett försenat nyårslöfte...

    SvaraRadera