fredag 7 november 2014

Motgångar

Som ni kanske märker på mätaren i hörnet har jag inte skrivit på några dagar. Det är ju trist och beror dels på studierna och dels på att jag körde fast lite med min roman. Anledningen till att jag körde fast var främst att jag insett att jag är alldeles för fast i tekniken att skriva noveller och har ett ganska rakt narrativ utan alltför många utvikningar. Nu har jag funderat över det och hoppas kunna fixa till det.

Sedan har vi ju studierna. Jag vet inte om man ska se nano som mitt sätt att prokrastinera studierna eller tvärt om. I vilket fall som är det svårt att skriva en PM och en roman samtidigt, men jag jobbar på det. Ikväll hoppas jag kunna skriva lite mer på min roman och sedan får jag väl sprinta de i helgen. Jag vill verkligen inte ge upp då jag har insätt att jag lär mig  väldigt mycket om mitt skrivande på det här, trots att min roman i sig kanske aldrig kommer vara publicerbar.

1 kommentar:

  1. Strunta i alla regler och bara låt fingrarna dans över tangentbordet. Redigera måste du ändå göra efteråt. Bara genom att skriva kommer det en massa positiva idéer och tankar, mer än man tror. Jag håller tummarna för att du lyckas balansera både studier och skrivande!

    SvaraRadera